Projectes Mic

Projectes Mic

Desde Micgrup apostem per la cultura audiovisual, no sols com a mitjà de comunicació i d'informació, si no també com a transmissor de primer ordre en el foment de la cultura. Per això, a Micgrup Audiovisual impulsem la producció i co-producció de documentals, curtmetratges i llargmetratges, projectes en els que hi creiem i pels que considerem important dedicar esforços.

 

 

"Infesto"

Producció Micgrup - Coproducció Cipsa

Guió I Direcció: Maria López i Paula Sánchez Fotografía: Eduard Miró Sonido: Kemen Longo

 

Una cita en una cafteria. Una terrible casualitat. Una reflexió sobre les noves tecnologies, la fe en l'amor i la il·lusió per recuperar el temps perdut. Una conversa intensa on sresoldran molts sentimients en tan sols tres minuts i mig.

"The brith of a new Ying Yang"

Producció Micgrup

Direcció: Rubén Jiménez Sanz (Micgrup)

 

Edward Drake i Miles Laverne són dos inspectors de policia que es veuen envoltats en un extrany cas d'assasinats realacionats amb el Yin Yang. No pararan fins resoldre el cas, la qual cosa farà que visquin al límit i sense descans i descubreixin el costat fosc de la vida.

 

 

 

"Especials"

Co-Producció Produccions Especials

Direcció: Maria López (Micgrup) Edició: Paula Sánchez (Micgrup) Posproducció de so : Kemen Longo (Micgrup)

 

El documental “Especials”, recorre amb sensibilitat i consciència el procés d’adopció d’infants amb necessitats especials. Dues històries, dues parelles, dos punts de vista dins un procés complex que té un únic objectiu: formar una família. Un documental que reflecteix les emocions, motivacions i perspectives de les parelles que decideixen iniciar aquest viatge especial.

Guardonat amb el Premi Miramar 2014 (RTVE) i Premi Zero 2014. Finalista Festival Internacional Cinema en Català 2015 i XIII Festival Visual Sound.

 

Seleccionat categoria Documental

"A la puta strasse. 2º Acto"

Co-Producció De Verité Produccions

Direcció: Anna Cervera Muntatge i posproducció d'imatge: Eduard Miró (Micgrup)

 

El temple de la bohèmia de Barcelona tanca les seves portes l‘1 de Novembre de 2013. Aquesta nit, els clients acudeixen al bar “Segundo Acto” situat en el cor del barri gòtic. L’Emilio és l’‘ànima del cau on s’han refugiat artistes i bohemis des de fa gariebé 20 any George Cervantes, considerat el gurú del cultiu del cannabis; Quico Palomar, el fundador més desconegut de La Fura dels Baus i cantautor somiatruites, o el Corvus, considerat el pintor més genial dels últims temps de Ciutat Vella, són alguns de los parroquians. Els últims testimonis de la Barcelona underground.

 

"Marc's Destiny"

Producció Micgrup

Direcció: Pedro Veitía y Rubén Jiménez Sanz (Micgrup)

 

Una motxil·la carregada de diners. Una dona misteriosa. Tres amics que veuen l'oportunitat de poder convertir-se en homes rics. Marc's Destiny ens presenta una autèntica guerra de màfies en ple Raval barceloní.

 

"Número 2"

Producció Micgrup

Direcció: Rubén Jiménez Sanz (Micgrup)

 

En Ferran ha passat tota la seva vida sentint-se com un número dos. Mai ha destacat en res i ja des de nen ha estat a l'ombra del seu germà Víctor. En Ferran ens explica com és el seu dia a dia amb les dones, amb el seu germà i amb la seva millor amiga Júlia, que és la xicota i promesa d'en Víctor. En Ferran està enamorat de la Julia des que eren nens. La tarda abans del dia del casament decideix que ja és hora d'arriscar-se i deixar de ser un número dos.

 

"Via Caelum"

Producció Micgrup

Direcció: Rubén Jiménez Sanz (Micgrup)

 

L'Ivan, en César, l'Amauri , la Lita....i els altres, no tenen res a veure, no es coneixen i les seves vides no tenen res en comú, però per una extranya raó tots han mort al mateix temps. O potser no, potser només es tracta d'una segona oportunitat. La història de cada un d'aquests persontages i del misteri que els envolta s'anirà descobrint al llarg dels episodis d'aquesta web serie.

 

 

"Elixir"

Producció Micgrup

Direcció: Eduard Miró (Micgrup)

 

Barcelona entre 1808 i 1814, durant la guerra del francès, Caterina, una científica catalana, descobreix la formula de l’elixir de la immortalitat. Es a punt de portar-la cap al front per evitar la mort dels soldats quan, Peronella, la seva criada vella, descobreix les propietats del producte, li roba i desapareix. Durant dos segles l’exercit ha utilitzat a Caterina com a arma secreta pels seus dots immortals:

 

Micgrup Audiovisual

Migdia 37 5è C Girona SPAIN

+34 653 055 256

info@micgrupaudiovisual.com