Novetats

Novetats

"Infesto", curtmetratge que Micgrup Audiovisual està portant a terme per presentar al festival Jameson Notodo Films Festival i que ha comptat amb Lurdes Barba i Xavier Ripoll, ja ha finalitzat la fase de posproducció i en pocs dies es podrà veure a la web del festival.

"Infesto" llest per veure la llum

 

A partir de 2016, Centro Informática Profesional, S.L. - CIPSA, esdevé distribuidor oficial de formacions Micgrup. Amb aquest acord, Alex Juaneda, director del centre, confirma la voluntat d'ampliar la oferta formativa ofereix a les seves instal·lacions del centre de Barcelona, incloent especialitzacions de caire audiovisual. El programa formatiu inclourà la realització d'un projecte audiovisual, i la formació serà impartida per professionals de cada àrea de Micgrup Audiovisual.

Comencen les inscripcions del curs d'audiovisuals a CIPSA, que impartirà Micgrup a la seu del centre formatiu.

El documental d'Anna Cervera, on Micgrup ha participat amb edició i posproducció d'imatge d'Eduard Miró, i posproducció de so de Hamid E. Martin, ha estat seleccionada oer l'Acadèmia del Cinema en Català pels Premis Gaudí 2016. Tot i que e l documental no ha superat la darrera fase que decidei els nominats finals, la selecció com a finalista a omplert d'orgull a tot l'equip.

"A la puta strasse. 2º Acto" nominada als premis Gaudí

 

 

Micgrup Audiovisual

Migdia 37 5è C Girona SPAIN

+34 653 055 256

info@micgrupaudiovisual.com