Equip

Equip

Micgrup Audiovisual està format per un equip de professionals que poden donar resposta a qualsevol tipus de projecte audiovisual. Tanmateix, comptem amb una àmplia xarxa de col·laboradors que participen de manera activa amb la productora, en aquells casos en que el projecte requereix d'un servei amb especificacions determinades (efectes especials, rodatges motoritzats, captació de moviment,...).

Equip directiu

Realització i edició

Enregistrament i posproducció de so

Guionista, realitzadora i periodista, especialista en muntatge de documental, ficció i espectacles. Tècnic en realització d'audiovisuals i espectacles .

 

 

Animació, grafisme, 3D i VFX

Fotografia

Eduard Miró Angelats

Responsable Àrea Audiovisual

emiro@micgrup.cat

Eduard Miró

Maria López Rovira

Responsable de Producció

mlopez@micgrup.cat

Maria López

Responsable de l'àrea audiovisual. Director de fotografia, realitzador i editor de nombrosos documentals, curtmetratges i spots publicitaris. Responsable de la coordinació tècnica dels projectes audiovisuals. Co-fundador Micgrup Audiovisual.

 

Toni Miró

President Micgrup

tmiro@micgrup.cat

Va ser membre de l'equip català i nacional d'imatge submarina de la FEDAS. Tres vegades campió de Catalunya de Fotosub, dues vegades campió d'Espanya en la mateixa especialitat, i un cop subcampió del món. Va ser director del departament d'imatge submarina de FEDAS i director de "Les Pedreres Videofilms". Co-fundador Micgrup Audiovisual.

 

Rubén Jiménez Sanz

Realització i direcció artística

Rubén Jiménez

Actor, guionista i director de nombrosos curtmetratges, llargmetratges i clips musicals. Realitzador, guionista i director artístic.

Hamid E. Martin

Enginyer de so

Hamid E. Martin

Músic i enginyer de so, especilitzat en producció musical i audiovisual. Disseny sonor i post-producció digital d'àudio per cinema, televisió i documental.

Miguel Galván Reina

Realitzador, disseny gràfic i VFX

miguelgalvanreina.com

Tècnic editor de vídeo, muntatge, etalonatge i VFX. Especialitzat en publicitat, documental i stop-motion. Responsable del grafisme i animacions en 2D i 3D.

Fotografa professional de productes, especialitzada en estudi i exterior.

Sara Fernandez

Fotografa professional

Responsable de Producció. Coordinació de projectes, comunicació i contacte amb els nostres clients. Productora de documentals, televisió, ficció i espectacles. Guionista i directora de curtmetratges i documentals. Co-fundadora Micgrup Audiovsual.

Jordi Miró Angelats

Responsable Marketing i Patrocinis jmiro@micgrup.cat

Periodista, responsable de l'àrea de marketing i patrocinis. Director comercial de Micgrup, també ha estat director comecial i Vicepresident del Girona FC. Ha estat assessor de patrocinis a l'Ajuntament de Girona i actualment és assessor comecial i marketing per Lloret Turisme. Co-fundador Micgrup Audiovisual.

 

Paula Sánchez García

Realització i edició

Paula Sánchez

Kemen Longo Imatz

Tècnic de So

Kemen Longo

Músic i tècnic de so, especialitzat en captació i enregistrament de so directe per audiovisual. Post-producció de so per cinema i documental.

Noelia Izquierdo

Tècnic multimèdia, animació i 3D

Tècnic multimèdia especialitzada en modelatge per animació, disseny gràfic i animació 2D i 3D. Realització de projectes multimèdia interactius. Tècnic laboratori d'imatge.

Micgrup Audiovisual

Migdia 37 5è C Girona SPAIN

+34 653 055 256

info@micgrupaudiovisual.com